Algemene voorwaarden

Gegevens verkoper

Crea-Kat
Mortierstraat 5, 9850 Poesele
0486/72 48 33
crea-kat@telenet.be
BE 0819.365.037

Verkoopovereenkomst

De verkoopovereenkomst komt tot stand tussen Crea-Kat en de meerderjarige opdrachtgever (de ‘klant’), op het ogenblik dat een mail naar de klant wordt verstuurd ter bevestiging. Ieder die een bestelling plaatst bij Crea-Kat verklaart zich akkoord met deze verkoops-, leverings- en betalingsvoorwaarden.

Het elektronisch bewijs (bv. e-mail, back-ups,…) wordt door alle betrokken partijen aanvaard binnen het kader van de verkoopovereenkomsten en relaties.

Prijzen en productinformatie

Al onze prijzen zijn in euro, inclusief 21% btw, exclusief verzendingskosten. Alle prijzen gelden per stuk, tenzij anders is aangegeven. Verzendingskosten worden duidelijk apart aangegeven. Voor een bestelling gelden altijd de prijs en de actie die op het moment van de bestelling worden vermeld. Crea-Kat houdt zich het recht voor de prijzen van de producten en de productinformatie ten alle tijden te wijzigen en te corrigeren. Indien korte tijd later een al aangeschaft product afgeprijsd blijkt te zijn, kan er geen aanspraak worden gemaakt op terugbetaling van het prijsverschil. Alle prijzen op de website zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Crea-Kat tracht de productomschrijvingen en het fotomateriaal zo duidelijk en correct mogelijk te maken. Informatie over de artikelen betreft altijd indicatieve informatie en kleurschakeringen op de foto kunnen licht afwijken van echte kleuren. Je kan steeds bijkomende uitleg krijgen over ons aanbod door ons te contacteren op crea-kat@telenet.be

Online bestelling

Nadat je je bestelling verstuurd hebt, krijg je een automatisch gegenereerde e-mail met de bevestiging van je bestelling. Indien je geen e-mail van ons hebt ontvangen, controleer je best ook eens jouw ongewenste post. We weten uit ervaring dat onze
e-mails daar soms in terecht komen. Mocht er een fout in ons voorraadsysteem zitten en een artikel toch niet meer voorradig zijn, dan krijg je daar ten laatste de volgende werkdag bericht van. Dit kan met uitzondering langer duren tijdens verlofperiodes.

Betaling

Artikelen worden 8 dagen voor jou gereserveerd. Hebben we na 8 dagen nog geen betaling ontvangen, worden de gereserveerde artikelen terug te koop aangeboden.

Crea-Kat werkt voor een veilige betaalomgeving samen met partner Stripe. Dit betaalplatform is geïntegreerd in de webshop. Meer info over Stripe kan je vinden op www.stripe.com/be

Cadeaubonnen

Bonnen kunnen online besteld worden. Cadeaubonnen kunnen niet geretourneerd of geruild worden voor contant geld of andere vormen van betaling, ook niet gedeeltelijk. De cadeaubonnen zijn 1 jaar geldig.

Levering en verzending

Crea-Kat doet zijn uiterste best om, zodra we de betaling hebben ontvangen, de leveringstermijn van 7 werkdagen te respecteren.
De vermelde leveringstermijnen zijn niet bindend, maar worden louter als aanwijzing gegeven. Foutieve doorgegeven leveringsadressen zijn de verantwoordelijkheid van de koper en kunnen aanleiding geven tot extra kosten.

Verzendingskosten:

  • Afhalen in het atelier tijdens openingsuren: gratis
  • Naar een thuisadres:
    • België: € 7,00
    • Buitenland: € 16,50
  • Gratis verzending vanaf aankoop van € 100,00

Wij behouden ons het recht om onze verzendingstarieven aan te passen indien nodig. Verzendingskosten staan steeds duidelijk vermeld op jouw orderbevestiging.

Eigendomsbehoud

Crea-Kat blijft volledig eigenaar van een verkocht artikel tot het moment waarop de koopprijs volledig is voldaan.

Niet afhalen van geplaatste bestelling of producten

Crea-Kat heeft het recht om een bestelling en producten zoals op maat gemaakt breiwerk of verwerkte wol/handgesponnen wol te koop aan te bieden als het product na 3 maanden nog niet werd afgehaald nadat wij de opdrachtgever hebben bericht dat het product klaar ligt, ongeacht de koopprijs al dan niet volledig werd voldaan.

Overmacht

Wij zijn niet aansprakelijk voor een vertraging in de uitvoering of voor een niet-uitvoering van onze verbintenissen omwille van gebeurtenissen buiten onze normale controle, inbegrepen alle vormen van overmacht en dit zelfs indien deze gebeurtenissen voorzienbaar zijn.

Toepasselijk recht

Op alle overeenkomsten tussen Crea-Kat en opdrachtgever is het Belgisch recht van toepassing. De Belgische rechtbanken zijn exclusief bevoegd.

Copyright

Er berust auteursrecht op alle aanwezige informatie op deze website. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van de website van Crea-Kat zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook.